torsdag, mars 01, 2012

nätfri?

Skall jag säga upp mitt nätabbonemang? Kommer bespara mig en kostnad på 477 kr per månad, och jag har ändå tillgång till nät via mobil och Chalmers.
Det kommer bli svårare att läsa på yourbrainonporn, vilket faktiskt betyder en hel del, men jag kommer ha billigare hyra. Dock kommerr jag ha mindre chans till frestelse, vilket ökar risken för ett återfall när jag väl sätter mig vid nätet. (Här talar jag av erfarenhet.) Jag behöver ju tränas i att ha sunda vanor, inte i att undvika möjligheten att falla tillbaka.
På tal om att tränas till sunda vanor, så funderar jag över något som stod i "No Mr Nice Guy", som jag nog tänker testa om ett tag. "Sund onani". Heh, redan att skriva det, redan konceptet som sådant, fyller mig med skam.
Tänk om jag lyckas vända det här? Tänk om jag lyckas avskammifiera sex och onani? Tänk vilka möjligheter det skulle kunna öppna vad gäller kommunikation med kvinnor och med mig själv.
Med tanke på beroendet jag är inne i, och vad det gjort med min hjärna, bör jag vänta ett tag innan jag börjar. För det kommer nog bli ett väldigt stort porr/fantasisug om/när jag börjar sexuellt leka med mig själv utan inblandning av dessa.
Det kommer bli en stor kamp, en kamp som jag tror jag måste påbörja någon gång framöver om jag skall kunna bli frisk.
Men först skall jag hantera att klara av att vara fri från det sexuella ett tag till.
Låt oss sätta som mål att jag skall klara mig till dag 30 innan jag börjar experimentera med sexualitet för sexualitetens skull. (Eller med onani utan skam, porr eller fantasier, och utan utlösning som mål.) Jag tror inte jag är avdrogad nog just nu för att faktiskt se om detta är en god idé eller inte, så det kan vara smart att vänta ett tag till. Låta desperationen lägga sig lite innan. Speciellt nu, när jag har riktiga cravings. (Testiklarna skriker.)
Och speciellt idag, när det är dagen innan en arbetsintervju.

Inga kommentarer: