onsdag, september 05, 2007

Dagens I-lands-problem

"System failed CPU testSystem failed CPU testSystem..."
Änna tur jag har en bärbar. Fast jag är 700 GiB data fattigare helt plötsligt.
Får se om det räcker med att byta tillbaka till den gamla kylflänsen, eller om jag måste köpa en ny processor. Känns najs iaf att jag kanske får C$N-bidrag. Hoppas, hoppas!
Jag verkar bo ensam igen nu. Kasnke lika bra med tanke på hur hektisk veckan är. Äh, come what may. Allt har sin trevlighet.
Nu har jag börjat på en 3:e kurs i väntan på att få se om jag får gå den andra trots att jag "inte kom med". Social engineering ftw(?).

Nu har jag uppdaterat "stilmallen" på blogger till deras nya xhtml-fluff, så jag behöver ändra om alla färger och sånt igen. Attans.

Credohemsidan är ett härke! Det verkar som att sidorna kodats vid minst 2-3 olika tillfällen, CSS-mallarna inte följs, det finns minst 2 teckenkodningar i omlopp, och att det är upp till mig att laga det. Men nu är jag redo. Den här gången skall det gå.

Jobbar gör jag fortfarande, tydligen, även om jag inte visste att jag jobbade igår, då jag var hemma och försökte installera ett program som behövdes till kursen jag kanske inte skall gå.
Byte av kontaktperson igen. Livsfarlig ledning, säger bara det.

Idag har jag varit jätteduktig och ringt en massa folk och mailat till höger och vänster och allmänt fixat. Känns skönt.
Nu skall jag bara fixa punkteringen på cykeln också, så jag kan cykla till jobbet sen. (Eller åtminstone till busshållplatsen...)

Kanske, kanske kommer jag lyckas leva den här terminen.

Dagens mat: Krossade tomater + wokgrönsaker + potatismos + chiligrillkrydda + cayennepeppar. Blåbärste med cayennepeppar i till.

1 kommentar:

Magnus sa...

Du behöver CVS!