tisdag, februari 28, 2012

luddighet

Strukturen verkar försvinna så smått.
Idag vaknade jag först vid 10. Drivet att göra saker verkar saknas. Det känns som att jag har suttit framför datorn i en massa timmar, utan att jag har det. Kan det bero på att jag tittade på film hos några igårkväll?
Kan det ha så stark inverkan på min hjärna?
Snarare är det nog ledan. Det där att man vill söka nytt. Eller nåt ditåt. Förkylningen kanske också spelar in. Men det jag känner är att mitt centrum inte är i vila, att jag är påväg nånstans, och det kan inte bortförklaras med en enkel förkylning.
Jag känner jättemycket för att spela datorspel. Men inte innan dag 40 tänker jag göra det.
Att börja programmera igen kan vara riskfyllt för lugnet, men bra om jag vill ha ett arbete. Kanske kan jag försöka begränsa det något? Snäva till mitt schema något?
Hoppas jag lyckas ta mig igenom det här. Just nu känns det som att jag håller på att återgå till gamla mönster vad gäller hur jag spenderar min tid, och det känns inte som ett bra sätt att ändra på livet.
yourbrainonporn.com verkar fortfarande vara nere. Sjukt dumt.
Tur att google cachat sidan iaf, så man har nåt att läsa.
Nä, nu skall jag antingen fortbilda mig via datorn om programmering, spela fiol, plugga språk eller näringslära, yoga eller meditera. Eller kanske äta frukost, till och med.

Inga kommentarer: